Berättelser, analyser och senaste trender inom Workforce Management

NOVEMBER 2018

Så får du optimalt utfall när du outsourcar dina affärsprocesser

Ökad konkurrens kombinerat med en konstant förväntan om att både förbättra produktiviteten och samtidigt minimera kostnaderna sätter många företag under allt större press. Därför väljer allt fler företag att överlåta ansvaret för en eller flera arbetsuppgifter till en extern affärspartner – även kallat Business Process Outsourcing.
Vi har därför utvecklat en rad 'utökade tjänster', som kompletterar kundens resurser och kompetenser och bidrar till att optimera investeringen i ProMark. Få goda råd om ProMark Business Process Outsourcing från båda sidor av bordet.

LÄS HELA ARTIKELN >>
 

Korrekta data för uppföljning av producerade timmar

Valmont SM producerar, monterar och under-håller tunga och komplexa stålkonstruktioner för ett spektrum av industrier. De har både lager- och kundorderstyrd produktion på deras hög-teknologiska produktionsanläggning med stor flexibilitet.

Tidigare gjordes insamlingen av de anställdas arbetstid och frånvaro manuellt. Det gjorde det svårt att verifiera data och hålla koll på status på order och tidsförbrukning.

Med implementeringen av ProMark för tids- och jobbregistrering har Valmont SM nu automatiserad insamlingen och uppnått en smidig godkännande av registreringar. Det reducerar både administrativ tid och ger ökad öppenhet i jobbdata till fuldständing uppföljning av alla producerade timmar. Dessutom kan Valmont SM också presentera information om order till anställda så att de i realtid kan ta del av status samt tidsförbrukning.

LÄS HELA CASET >>
 

Senaste nyheter

Scandi Standard expanderar sin ProMark-lösning
Scandi Standard inkluderar bolaget SweHatch i sin ProMarklösning och lägger till vår bemanningsplaneringsmodul ProRoster.

Xellia Pharmaceuticals ingår ett avtal med Mark Information
Avtalen inkluderar en standard ProMarklösning för 600 anställda i Danmark och genomföras i 2 faser.
DEAS expanderar avtalen med Mark Information
ProMark skal stödja tidrapporteringen för 90 nya anställda omfattat av ett ytterligare avtal.

Orkla Danmark expanderar sin ProMarklösning
Orkla fördubblar antalet ProMark användare och lägger till vår nya mobila app till lösningen.
 
Mark Information Sverige AB
Torshamnsgatan 44
S-164 40 Kista
Sverige
info.se@mark-info.com
www.mark-info.se
Customer Care
T +46 20 170 14 68
hotline.se@mark-info.com
Följ oss