Historier, analyser og nyeste viden inden for Workforce Management

NOVEMBER 2018

Sådan får du det optimale ud af at outsource dine forretnings-processer

Øget konkurrence og en konstant forventning om at forbedre produktiviteten og samtidig minimere omkostningerne sætter mange virksomheder under stigende pres. Derfor vælger flere og flere virksomheder at overdrage ansvaret for en eller flere opgaver til en ekstern forretningspartner – også kaldet Business Process Outsourcing.
Vi har derfor udviklet en række ’extended services’, som supplerer kundernes ressourcer og kompetencer og bidrager til at optimere investeringen i ProMark. Få gode råd om ProMark Business Process Outsourcing fra begge sider af bordet.

LÆS HELE ARTIKLEN >>
 

Korrekte data til opfølgning på produktionstimer

Valmont SM producerer, monterer og vedlige-holder tunge, komplekse stålkonstruktioner til en bred vifte af industrier. De har både serie- og ordreproduktion og råder over et effektivt produktionsanlæg med stor kapacitet og højteknologiske produktionsfaciliteter.
Opsamlingen af medarbejdernes arbejdstid og fravær foregik tidligere manuelt. Det gjorde det svært at gennemskue data og følge med i status på ordrer og tidsforbrug.

Med implementering af ProMark til tids- og jobregistrering har Valmont SM nu automatiseret opsamlingen og opnået en smidig godkendelse af registreringerne. Det sparer både administrativ tid og giver øget gennemsigtighed i jobdata til fuldstændig opfølgning på alle produktionstimer. Derudover kan Valmont SM også skubbe information om ordrer ud til medarbejderne, så de kan følge med i status og tidsforbrug.

LÆS HELE CASEN >>
 

Seneste nyheder

Scandi Standard udvider sin ProMark-løsning
Scandi Standard inkluderer virksomheden SweHatch i deres ProMark-løsning og udvider porteføljen med ProRoster, vores løsning til bemandingplanlægning.

Xellia Pharmaceuticals indgår aftale med Mark Information
Aftalen omfatter en standard ProMark-løsning til 600 medarbejdere i Danmark som vil blive implementeret i 2 faser.
DEAS udvider aftale med Mark Information
ProMark skal understøtte tidsregistreringen for 90 nye medarbejdere på en yderligere overenskomst.

Orkla udvider sin ProMark-løsning
Orkla fordobler antallet af registranter og tilføjer vores nye mobilapp til løsningen.
 
Mark Information A/S
Maglebjergvej 11
2800 Kgs. Lyngby
+45 4690 0000
Danmark
info@mark-info.com
www.mark-info.dk
Customer Care
T +45 8060 6180
hotline@mark-info.com
Følg os