Historier, analyser og nyeste kunnskap innen Workforce Management

DESEMBER 2018

Kjære kunder

Vi fra Mark Information ønsker alle en riktig god jul og ett godt nytt år. Under juleferien har vi alle en mulighet til å være sammen med våre kjære og forhåpentligvis ha en avslappende tid.

Det har igjen vært et veldig travelt og spennende år i Mark Information. Vi takker for samarbeidet og ser frem mot ett nytt år – 2019.

Vennlig hilsen
Henrik Trolle og konsulentene i Norge og Sverige
 

HØYDEPUNKTER I 2018

Vi har ønsket nye kunder velkommen og utvidet våre avtaler med en rekke eksisterende kunder.

Og flere kunder er på vei …

 

Vi oppnådde en riktig flot svarfrekvens på vår kundetilfredshetsundersøkelse og takker alle dere som tok tid til å gi oss tilbakemelding.

 
Vi er for tredie påfølgende år blant de leverandørene som Gartner har valgt for deres "Market Guide for Workforce Management Applications".
 
Vår ProHost SAP Driver oppnådde en officiell sertifisert integrasjon med SAP som betyr at ProMark leverer presise lønn- og fraværsdata til SAP-løsninger – uten behov av kundespesifik programmering.
 
Med 10 utgivelser i år har vi vært veldig opptatt med store forbedringer i ProMark:
  • Støtte av EU's nye personvernregler (GDPR): Retten til innsikt i egne persondata, retten til å bli slettet, automatiske lukke- og sletterutiner og utvidet logging
  • ProMobile: Enkel adgang til møteoversikten og mulighet for ledergodkjenninger via appen
     
  • ProReport 2018: Mulighet for via webportalen å trekke ut de rapportene det trenges i den daglige driften for å effektivisere bedriftens rapporteringsprosesser
 
Vi har ferdigutviklet en banebrytende løsning for bygg og anleggsbransjen som bidrar til å optimalisere oppgavestyringen på bygge-plassene.
 
I tillegg har vi i brukt deler av året på å forberede et stort 2019 ProMark år, hvor vi vil introdusere:
  • Vår helt nye feriemodul til å håndtere opptjening, overføring og mye mer
  • Den nye moderniserte ProPortal, kalt ProPortal 2019, som er bygget på den nyeste teknologien og har en sterkt forbedret ytelse. Vi har også arbeidet med å transformere de gamle webparts til nye, oversiktlige og brukervennlige opplevelser. Vi forteller mye mer om ProPortal 2019 på vår brukerkonference i 2019
     
  • ProSchedule, som støtter moderne, behovsbasert bemanningsplanlegging og er utviklet i den nye ProPortal 2019 med ’drag and drop’-funksjon
 
Som en del av vårt arbeid med dere som kunder, har vi invitert til brukerkonferanse i Danmark den 12. mars 2019.

Tanken er at vi samler alle våre kunder på ett og samme sted. Selvfølgelig vil det bli separate foredrag hvor du som kunde fra Norge får informasjon fra både Mark Information Norge og Sverige, samt fra kunder om deres erfaring med ProMark.
For de som ønsker, inviterer vi også til en fin kveld i København dagen før. Meld deg på innen 31. januar 2019 av hensyn til bokningene. Se fler detaljer om brukerkonferansen.
 
Mark Information Norge AS
Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo
Norge
info.no@mark-info.com
www.mark-info.no
Customer Care
T +47 8005 8878
hotline.no@mark-info.com
Følg oss