Berättelser, analyser och senaste trender inom Workforce Management

DECEMBER 2018

Kära kunder,

Vi från Mark Information önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Under julhelgen finns möjlighet till umgänge med nära och kära och förhoppningsvis tid för avkoppling.

Det har igen varit ett hektiskt och riktigt spännande år med Mark Information. Vi tackar för samarbetet och ser fram emot det kommande året – 2019!

Med vänlig hälsning,
Henrik Trolle med kollegor

 

HÖJDPUNKTER UNDER 2018

Vi har under 2018 välkomnat nya kunder och många av våra befintliga kunder har utökat användningen av ProMark.

Och flera kunder är på väg …
 
Vi uppnådde en hög svarsfrekens på vår kundnöjdhetsundersökning, så tack till er alla som tog er tid att ge oss feedback.
 
Vi är för tredje året i rad bland de leverantörer som Gartner har valt för deras "Market Guide for Workforce Management Applications".

Vi finns även som utvald leverantör hos KnowIT.
 

Vår ProHost SAP Driver uppnådde en officiell certifierad integration med SAP som betyder att ProMark levererar exakta löne- och frånvarodata till SAP-lösningar – utan behov av kundspecifik programmering.

 
Med 10 versioner i år har vi varit upptagna av stora förbättringar i ProMark:
  • Stöd av EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR): Rätten till insikt i egna person-uppgifter och rätten att raderas, automatiska stängnings- och raderingsfunktioner och utökad loggning
  • ProMobile: Enkel tillgång till arbetsscheman och möjlighet för attest via appen
     
  • ProReport 2018: Tillgång till att ta ut de rapporter som behövs i den dagliga driften av företaget och därmed effektivisera företagets rapporteringsprocesser
 
Vi har utvecklat en banbrytande lösning för byggbranschen som bidrar till att optimera styrningen och uppföljning av arbetsuppgifter på byggplatsen.
 
Dessutom har vi lagt mycket tid på att utveckla ProMark med många nyheter som vi introducerar under 2019:
  • Vår helt nya semestermodul till hantering av intjäning, överföring och mycket mer
  • Den nya moderniserade ProPortal, kallat ProPortal 2019, som är byggd på den senaste tekniken och har en kraftigt förbättrad prestanda. Dessutom har vi arbetat med att förvandla de gamla webparts till nya, översiktliga och användarvänliga upplevelser. Vi kommer att berätta mycket mer om ProPortal 2019 på vår användarkonferens i 2019
     
  • ProSchedule som stöder modern, behovsbaserad bemanningsplanering och är utvecklat i den nya ProPortal 2019 med ’drag and drop’-funktionalitet
 
Som en del av vårt arbete med er som kunder har vi bjudit in till användarkonferens i Danmark den 12 mars 2019.

Tanken med det är att vi samlar alla kunder på ett och samma ställe. Naturligtvis blir det separata föreläsningar där ni som kund från Sverige får dragningar av både Mark Information Norge & Sverige såväl som från kunder om deras erfarenheter av ProMark.
För er som önskar så anordnar vi en trevlig kväll i Köpenhamn dagen innan. Vi önskar er anmälan senast 31 januari av hänsyn till bokningarna. Vänligen se detaljer på vår kundportal.
 
Mark Information Sverige AB
Torshamnsgatan 44
S-164 40 Kista
Sverige
info.se@mark-info.com
www.mark-info.se
Customer Care
T +46 20 170 14 68
hotline.se@mark-info.com
Följ oss