Berättelser, analyser och senaste trender inom Workforce Management

MARS 2019

Kontroll på frånvaroprocesserna ger ekonomisk vinning

Många företag har redan identifierat värdet av att ha en digital tidredovisningslösning som hanterar de anställdas kom/gå-tider, övertid och tillägg för att skapa en korrekt lön.

Men det är inte bara viktigt att ha kontroll på de anställdas närvaro. Det är minst lika viktigt att hantera deras frånvaro – båda det planerade och det som inte är planerad.
På samma sätt som arbetstiden regleras av avtal och överenskommelser finns det också ett antal regler runt semester och sjukdom som företaget måste följa. Och med många anställda är det en stor administrativ börda att hantera detta manuellt …

Därför kan många företag dra nytta av att digitalisera frånvaroprocesserna. Detta säkerställer inte bara att vital information blir tillgänglig för båda anställda, ledare och HR samt att relevant uppföljning kan ske i tid. Det ger också ett antal ekonomiska vinster som avspeglas i resultatet.

LÄS HELA ARTIKLEN OM FRÅNVAROHANTERING >>
 

Inspiration till att bli ett mer effektivt företag

Står ökad effektivitet och lönsamhet högt upp på din agenda? Och kämpar ni med ett föråldrat tidsystem?

Delta i vårt webinar och ta del av hur vi kan hjälpa dig skapa tillväxt och bra resultat genom att digitalisera dina arbetsflöden.
Du får också tips för att bygga de affärsmässiga argumenten för investeringen – oavsett om det handlar om att införa ett nytt system eller att ersätta ett gammalt.

LÄS MER OM WEBINARET OCH ANMÄL DIG HÄR >>
 
Mark Information Sverige AB
Torshamnsgatan 44
S-164 40 Kista
Sverige
info.se@mark-info.com
www.mark-info.se
Customer Care
T +46 20 170 14 68
hotline.se@mark-info.com
Följ oss