Berättelser, analyser och senaste trender inom Workforce Management

JUNI 2019

ProMark – en framtidssäker Workforce Management plattform

I en tid av stora digitala utmaningar kämpar leverantörer av mjukvarulösningar för att hänga med i alla tekniska förändringarna. Proaktiva leverantörer med äldre lösningar kommer att kunna modernisera sina lösningar – många andra kommer inte att göra det med följden att de försvinner.

Att behålla en ledarposition på marknaden kräver en tydlig strategi och ambitiösa investeringar i utveckling. Vi investerar kontinuerligt i moderniseringen av ProMark med fokus på tre strategiska områden:
  • Moderna användarupplevelser
  • Värdedriven funktionalitet
  • Anpassning till IT-landskapet
Vi är helt i framkant för att möta behoven inom Workforce Management – nu och i framtiden. Detta gör att våra kunder kan utveckla deras Workforce Management-kapacitet som naturlig del av deras vinnande digitaliseringsstrategier.

LÄS MER OM VARFÖR PROMARK ÄR EN FRAMTIDSSÄKER LÖSNING >>
 

Mark Information är nu Microsoft Silver Partner

Certifieringen differentierar oss från våra konkurrenter och gör ProMark till en framtids-säker lösning för företag som har valt en Microsoft-strategi.

"Eftersom IT-marknaden övergår till Software as a Service affärsmodeller, är det nödvändigt att ProMark transformeras till en sann molnlösning för att passa in i kundernas IT-landskap och uppfylla kraven från både nuvarande och framtida kunder", säger Morten Janum, CIO, Mark Information.

Som en del av vår molnstrategi erbjuds ProMark därför nu också som en offentlig molnlösning på MS Azure-plattformen.

LÄS MER OM PARTNERSKAPET OCH MÖJLIGHETERNE >>
 

Ny EU-dom om registrering av arbetstid

En ny EU-dom innebär att alla arbetsgivare är skyldiga att säkerställa att den dagliga arbetstiden för alla anställda mäts. Förpliktelsen gäller därför inte bara för kollektivare utan även för tjänstemän samt tillfälliga anställningar.
Det är nu upp till de enskilda EU-länderna att bestämma hur det genomförs i nationell lagstiftning. Vi följer utvecklingen och återkommer med mer information när vi känner till den specifika betydelse.

LÄS MER OM FÖRDELERNA MED TIDREDOVISNING >>
 
Mark Information Sverige AB
Torshamnsgatan 44
S-164 40 Kista
Sverige
info.se@mark-info.com
www.mark-info.se
Customer Care
T +46 20 170 14 68
hotline.se@mark-info.com
Följ oss