Historier, analyser og nyeste viden inden for Workforce Management

AUGUST 2019

Hvad er det værd at få bedre styr på tid, løn og fravær?

Kunne du tænke dig at vide, om det er en god business case at få bedre styr på tid, løn, fravær og bemanding i din virksomhed?

Mark Information har udviklet en Business Impact Assessment-test baseret på vores erfaringer fra kunder i en lang række brancher.

Testen giver blandt andet svar på:
  • Hvor stor vil jeres investering være?
  • Hvor meget kan I spare?
  • Hvor hurtigt er investeringen tjent hjem?

Der er 10-15 spørgsmål, og det tager 2-3 minutter at besvare testen online. Du får svaret med det samme.

START TESTEN HER >>
 

Mark Information nævnt i Gartners’ Hype Cycle for Human Capital Management Technology

Mark Information er blevet nævnt som en mulig leverandør af næste generations Workforce Management-applikationer i Gartners Hype Cycle for Human Capital Management Technology 2019-rapport.

Næste generations Workforce Management er resultatet af følgende trends, som påvirker markedet: automatisering af lederens brugeroplevelse, medarbejderens brugeroplevelse, virtuelle assistenter, nye platforme og en fleksibel arbejdsstyrke.

"Vi er glade for at være nævnt som en mulig leverandør af næste generations Workforce Management-løsninger", siger Torkel Olrik, CEO, Mark Information. "Vi føler, at det stemmer godt overens med de områder, vi fokuserer på i den løbende udvikling af vores ProMark-løsning".

LÆS HELE NYHEDEN >>
 

Sådan er Kverneland Group blevet mere effektiv

Kverneland Group Kerteminde har i mange år anvendt ProMark til at understøtte deres produktionsprocesser, lige fra komme/gå-registrering til jobregistrering med integration til Azets’ Epos-løsning, som forestår løn-udbetalingen.

Integrationen mellem de 2 systemer – og SAP – betyder ikke bare, at lønforberedelsen er reduceret fra 4,5 dag til 2,5 dag. Det betyder også, at Kverneland Group får hurtige og valide data til løbende optimering af deres produktion.

SE VIDEO OM VORES SAMARBEJDE >>

 
Mark Information A/S
Maglebjergvej 11
2800 Kgs. Lyngby
+45 4690 0000
Danmark
info@mark-info.com
www.mark-info.dk
Customer Care
T +45 8060 6180
hotline@mark-info.com
Følg os