Berättelser, analyser och senaste trender inom Workforce Management

AUGUSTI 2019

Vad är det värt att få kontroll på tid, lön och frånvaro?

Vil du veta om det är ett bra business case att få bättra kontroll på tid, lön, frånvaro och bemanning i ditt företag?

Mark Information har utvecklat ett Business Impact Assessment-test baserad på våra erfarenheter från ett brett spektrum av branscher.

Testen ger bland annat svar på:

  • Hur stor är din investering?
  • Hur mycket kan du spara?
  • Hur snabbt kan ni räkna hem investeringen?

Det finns 10-15 frågor och det tar 2-3 minuter att svara. Du får omgående svar.

GENOMFÖR TESTET HÄR >>
 

Mark Information med i Gartners Hype Cycle for Human Capital Management Technology

Mark Information har nämnts som en möjlig leverantör inom nästa-generations Workforce Management applikationer i Gartners Hype Cycle for Human Capital Management Technology 2019-rapport.

Nästa-generations Workforce Management är resultatet av följande trender som påverkar marknaden: automatisering av ledarens användarupplevelse, medarbetarens användarupplevelse, virtuella assistenter, nya plattformar och en flexibel arbetsstyrka.

"Vi är glada att bli nämnda som en möjlig leverantör av nästa-generations Workforce Management-lösningar", säger Torkel Olrik, CEO, Mark Information. "Vi känner att det passar bra med de områden vi fokuserar på i den fortlöpande utveckling av vår ProMark-lösning".

LÄS HELA NYHETEN >>
 

Så här har Kverneland Group blivit effektivare

Kverneland Group Kerteminde, en dansk tillverkare av jordbruksmaskiner, har i många år använt ProMark till att stöda deras produktions-processer: Från kom/gick-registrering till jobbregistrering med integration till Azets’ lönesystem, för effektiv löneutbetalning.

Integrationen mellan de två systemen – och SAP – betyder inte bara att löneförberedelsen har reducerats från 4,5 dagar till 2,5 dagar. Det betyder också att Kverneland Group får snabba och valide data till kontinuerlig optimering av deras produktion.

SE VIDEO OM VÅRT SAMARBETA >>

 
Mark Information Sverige AB
Torshamnsgatan 44
S-164 40 Kista
Sverige
info.se@mark-info.com
www.mark-info.se
Customer Care
T +46 20 170 14 68
hotline.se@mark-info.com
Följ oss