Historier, analyser og nyeste viden inden for Workforce Management

JANUAR 2019

Mark Information opnår
ISAE 3000-erklæring

Som dataansvarlig virksomhed tager Mark Information databeskyttelse meget alvorligt. Derfor glæder det os at fortælle, at vi har opnået en ISAE 3000-erklæring fra PwC.

Erklæringen er en blåstempling af, at vi behandler de data vi håndterer forsvarligt, og at vi har processer og kontroller til blandt andet at imødegå kravene i databeskyttelsesforordningen. Dette gælder både for de services vi leverer, samt den software der udvikles. Erklæringen er dermed en garanti over for vores kunder, at vi lever op til de skarpe krav, der stilles til en moderne og sikker IT-leverandør.
 

Savner I inspiration til at blive en mere effektiv virksomhed?

Ønsker I at øge produktiviteten og lønsomheden? Og kæmper I med teknisk gæld og forældede tidsregistreringssystemer?

Deltag i vores webinar og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe vækst og gode resultater ved at digitalisere jeres arbejdsgange.
I får også tips til, hvordan I bygger business casen for investeringen – uanset om det handler om at indføre et nyt system eller erstatte et gammelt.

LÆS MERE OM WEBINARET OG TILMELD DIG HER >>
 

På forkant med at udnytte Progress-teknologi

Progress har været vores primære teknologipartner i godt 30 år og leverer den platform, ProMark bygger på.
Sammenlignet med andre softwarevirksomheder er Mark Information på forkant med at udnytte den nyeste teknologi fra Progress. Derfor har de lavet en kundehistorie om os.

De nye muligheder udgør grundlaget for hele moderniseringen af vores portalløsning, ProPortal, hvor vi laver et helt nyt fundament med en kraftigt forbedret performance. De danner også grundlag for redesign af eksisterende webparts og udvikling af nye.

Den nye portal lanceres i løbet af 2019, men de enkelte nye webparts lanceres løbende og kan anvendes i den nuværende ProPortal.

LÆS PROGRESS' CASE OM MARK INFORMATION >>
 
Mark Information A/S
Maglebjergvej 11
2800 Kgs. Lyngby
+45 4690 0000
Danmark
info@mark-info.com
www.mark-info.dk
Customer Care
T +45 8060 6180
hotline@mark-info.com
Følg os