Berättelser, analyser och senaste trender inom Workforce Management

JANUARI 2019

Mark Information uppnår ISAE 3000 utlåtande

Som ett dataansvarigt företag tar Mark Information dataskydd mycket allvarligt. Därför är vi glada att berätta att vi har uppnådd ett officiellt ISAE 3000 utlåtande från PwC.

Utlåtandet som PwC tagit fram är en garant för att vi tar hand om de personuppgifter vi hanterar och har processer och kontroller som stöttar dataskyddsreglerna. Detta gäller båda för de tjänster vi levererar, samt den mjukvara vi utvecklar. Utlåtandet är därmed en garanti för våra kunder att vi uppfyller de höga krav som ställs på en modern och säker IT-leverantör.

LÄS MER OM UTLÅTANDET >>
 

Inspiration till att bli ett mer effektivt företag

Står ökad effektivitet och lönsamhet högt upp på din agenda? Och kämpar ni med ett föråldrat tidsystem?

Delta i vårt webinar och ta del av hur vi kan hjälpa dig skapa tillväxt och bra resultat genom att digitalisera dina arbetsflöden.
Du får också tips för att bygga de affärsmässiga argumenten för investeringen – oavsett om det handlar om att införa ett nytt system eller att ersätta ett gammalt.

LÄS MER OM WEBINARET OCH ANMÄL DIG HÄR >>
 

På framkant av att utnyttja Progress-tekniken

Progress har varit vår primära teknikpartner i runt 30 år och levererar den plattform som ProMark bygger på.
Jämfört med andra mjukvaruföretag ligger Mark Information i spetsen för att utnyttja den senaste tekniken från Progress. Därför har de gjort en kundhistoria om oss.

De nya möjligheterna ligger till grund för hela moderniseringen av vår portallösning, ProPortal, där vi gör ett helt nytt fundament med en mycket förbättrad prestanda. De danner också grund för redesign av befintliga webbpartner och utveckling av nya.

Den nya portalen lanseras under 2019, men de enskilda nya webbpartnerna lanseras kontinuerligt och kan användas i den nuvarande portallösning ProPortal.

LÄS PROGRESS-CASET OM MARK INFORMATION >>
 
Mark Information Sverige AB
Torshamnsgatan 44
S-164 40 Kista
Sverige
info.se@mark-info.com
www.mark-info.se
Customer Care
T +46 20 170 14 68
hotline.se@mark-info.com
Följ oss